Nu er steeds meer van onze spelers doorstromen naar de seniorenafdeling, zien we ook graag jeugdspelers verschijnen in onze teams. Mooie wedstrijden proberen we zo vaak als mogelijk te tonen. Analyseren van de wedstrijd na de partij is een goede oefening en kan zorgen dat er een volgende keer nóg sterker gespeeld kan worden! Mocht je ook partijen willen bespreken met onze seniorenleden, zorg dat je goed noteert en dan helpen we graag!

PS. Als je op een zet klikt kan je meespelen op het bord.

Een mooie overwinning op een sterke tegenstander. Hoewel Daan in de opening in de verdrukking kwam te staan, ging hij heel rustig ontwikkelen, zoeken naar goede velden voor zijn stukken en zorgen dat de tegenstander fouten ging maken. Zó zien we het graag!

 

2 antwoorden op Winst voor Daan in zijn allereerste externe competitiewedstrijd; analyse