Vrijdagavond 26 januari 2018 gaf Nederlands Kampioene Schaken WGM Anne Haast een simultaan bij Rode Lopers. Anne is 4-voudig Nederlands Kampioene Schaken en dan ook nog eens 4x achter elkaar. Anne scoorde 42,5 punten, van de 44, dat is een percentage van 96,6%. Alleen jeugdlid Dielan scoorde een halfje en Jordi wist zelfs van Anne te winnen. Quinten, Kyomi en Dielan kregen voor hun goede prestaties een notatieboekje van Anne, een pen en een handtekening. Sommige, vooral jongedames, gingen op de foto met Anne. Op 23 februari zal Anne (of haar partner IM Stefan Kuipers) de 2e externe schaakles verzorgen, op vrijdag 13 april de derde en laatste schaakles. Al met al een zeer geslaagde avond en Rode Lopers laat hier zien, dat we niet alleen les geven en competitie spelen, maar ook hele leuke ander dingen voor haar leden regelt. Zoals deze simultaan, de diverse toernooien, de mini-HOKS, HOKS2018, Makkers&Wildgeraastoernooi, het Opa Henks Oliebollentoernooi, de Jeugd Baronie Cup, Snelschaken, Rapidschaken, Doorgeefschaken, extra trainingen
… schaken bij Rode Lopers is en blijft fun!

Van jullie trotse voorzitter,
Harry