Afgelopen zondag werd de tweede Baronie Cup van het seizoen georganiseerd in Dongen. De Rode Lopers speelden met in totaal zeven spelers mee in de verschillende groepen, waarbij de Stap 2 groep en de Stap 3+ groep samengevoegd werden. En de Rode Lopers gingen er met alle hoofdprijzen vandoor!

In de stap 1 groep speelde Jason mee als enige Rode Loper. Met een mooie score van 5.5 uit 7 partijen sloot hij de dag als winnaar van de groep af. In de gemengde stap 2/3 groep werd Bas de verrassende winnaar. Hoewel hij vaker in sterke toernooien mee speelt, is hij nog steeds een stap 2 speler en met 5.5 punt uit 7 partijen werd hij gedeeld eerste met twee andere sterke spelers. De stap 2 prijs ging dus ook naar de Rode Lopers! Benthe werd 4e in de gemengde groep maar is ook nog een stap 2 speler!

In deze groep waren er dus drie spelers met 5.5 punten en daar hoorde nog een Rode Loper bij. Senn werd op weerstandspunten tweede achter Bas en mag zich hierdoor dus beste stap 3 speler noemen. Gefeliciteerd! Naast de verschillende prijzen waren er mooie noteringen voor Owen (7e), Cas (gedeelde 8e) en Yan (gedeeld 13e). Goed gedaan allemaal en op naar de volgende Baronie Cup. Hopelijk kunnen we daar met een flinke groep de prijzen mee naar Oosterhout nemen.