Het schaakseizoen 2019/2020 in ons clubhuis is voorbij, maar we gaan online verder!

Volgens de nieuwste richtlijnen van de regering, RIVM, Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid, NOC/NSF en KNSB zal het niet mogelijk zijn om de jeugdschaaklessen en of jeugdschaakcompetitie vóór 1 juni 2020 te hervatten. Omdat het jeugdseizoen op vrijdag 29 mei 2020 zou eindigen, is het schaakseizoen hiermee ook beëindigd. Het senioren seizoen zou daarna nog een maand doorgaan, inclusief BBQ en Algemene Vergadering, maar dit is niet realistisch. Over de Algemene Vergadering (en de BBQ) zullen wij u nog nader berichten, deze zou zo maar verplaatst kunnen worden. Daarom is ons voornemen om op vrijdag 4 september 2020 weer te starten met het nieuwe seizoen. De jeugdschaaklessen starten dan weer, net als de jeugdcompetitie. Voor de senioren vrijdag 4 september 2020 de eerste van 8 inloopavonden. Op vrijdag 11 september beginnen ook de senioren weer aan hun competitie.

20200426_KNSB_20-20311 Mailing clubs 24 april 2020
“Alhoewel er sprake is van een versoepeling voor met name kinderen tot en met 12 jaar is ons medegedeeld dat dit helaas niet van toepassing is op schaken. De reden hiervoor is dat wij binnen sporten. Schaken op jeugdclubs en jeugdafdelingen is op de reguliere locatie dus nog steeds niet toegestaan.”