Succes Rode Lopers bij olympisch schaakfestival

Van 30 juli tot en met 1 augustus speelden Elof en Guy Henckens in het olympisch schaakfestival in Den Haag. Deze wedstrijd met 240 deelnemers werd gespeeld in zeskampen op speelsterkte. Na zo’n lange periode zonder over the board toernooien was het weer even wennen om lange wedstrijden te spelen, maar het maakye het toernooi ook extra interessant. Ook fijn dat het resultaat er mocht zijn. Guy herstelde zich na een zwakke start en eindigde uiteindelijk met 2,5 uit 5 op een gedeeld 2de plek. Elof was ingedeeld op een ingeschatte rating van 1400 en had te maken met uitval van 2 mensen in zijn groep. Daar liet Elof zich niet door afleiden en hij liet uiteindelijk maar een half puntje liggen doordat hij een eindspel te snel wilde afmaken. Een knappe eerste plek en 50 euro tegoed bij een schaakwinkel was het resultaat!

Contact Informatie

Secretaris@esvrodelopers.eu

Speellocatie:

Activiteitencentrum Dommelbergen
Arkendonk 90
4907 XP Oosterhout

Hoofdingang aan de kant van het winkelcentrum

Postadres:
postbus 4037
4900CA Oosterhout NB
Nederland