1e Brabant Grand Prix 2021-2022 Soerendonk

Op 31 oktober gingen Armin en Elof helemaal naar Soerendonk voor de eerste Brabant Grand Prix van het jaar. Dat betekent altijd vroeg op en een heel eind rijden.

Armin speelde in een zeer sterk bezette categorie D, met veel Nederlandse topspelers een uitstekend toernooi. Hij ging de pauze in met 3 uit 5 waarna het de verwachting was dat het wat lastiger zou worden. Maar Armin speelde geconcentreerd door en uiteindelijk eindigde hij op 5 uit 9. Een uitstekende prestatie!

Elof had ondanks het extra uur door het ingaan van de wintertijd veel te weinig geslapen en ging relatief slecht van start. Omdat hij in de 2de partij ondanks het wegblunderen van een dame nog wist te winnen, en daarna 2 iets zwakkere tegenstanders kreeg, ging hij de pauze toch nog in met 3 uit 4. Na de pauze speelde Elof al een stuk beter, wat resulteerde in een paar mooie partijen en een eindscore van 5 uit 7.

Omdat het een lange dag was, zijn we meteen nadat de heren klaar waren naar huis gereden. De einduitslag staat nog niet online, dus we weten nog niet wat de scores waard waren aan plekken, maar beiden kunnen tevreden terugkijken op een goed toernooi! Het volgende Brabant Grand Prix is in Etten-Leur, pas weer op 6 maart.

Contact Informatie

Secretaris@esvrodelopers.eu

Speellocatie:

Activiteitencentrum Dommelbergen
Arkendonk 90
4907 XP Oosterhout

Hoofdingang aan de kant van het winkelcentrum

Postadres:
postbus 4037
4900CA Oosterhout NB
Nederland