Er zijn weer jeugdtoernooien

Nu de maatregelen wat zijn teruggeschroefd zijn er ook weer jeugdtoernooien op de kalender gezet. Er zijn toernooien voor iedereen, dus als je zin hebt om eens mee te doen schrijf je in! Dat kan op de club bij mij rechtstreeks of via guyhenckens@hotmail.com.

De komende toernooien:

6 februari Baroniecup, Breda 13:30-17:30. Baroniecups zijn voor stap 1-2-3 spelers. Je speelt per stap, dus tegen kinderen van ongeveer hetzelfde niveau.

12-13 februari, Eindhoven. Selecties NK AB+Cmeisjes. Dit is een serieus toernooi met lange partijen. Tegelijkertijd is waarschijnlijk het Brabants kampioenschap C, Dit is mogelijk alleen voor de geplaatste spelers, maar mogelijk is de inschrijving vrij. Ik verwacht hier snel communicatie over.

4 maart jeugdtoernooi De Drie Torens. Relatief klein gezellig toernooi voor alle niveaus. Dit staat op de kalender, maar er is nog geen informatie over. Ik houd in de gaten of dit doorgaat.

6 maart Brabant Grand Prix Etten-Leur. Dit is een niveautje hoger dan de Baronie Cups, maar vanaf stap 2 kun je hier zeker meedoen. Deze toernooien zijn een klein beetje serieuzer dan de Baroniecup waardoor het vooral wat rustiger is in de zaal waar geschaakt wordt 🙂

Mocht je een toernooi willen schaken maar het nog spannend vinden om wat voor reden dan ook, kan ik je helpen. Bij de toernooien die verder weg liggen kan je meestal meerijden als je dat wilt. Door toernooien te spelen word je snel beter, en het is erg leuk, dus probeer het een keer!

Mochten er dingen veranderen in bovenstaande zal ik het aanpassen.

Guy

Contact Informatie

Secretaris@esvrodelopers.eu

Speellocatie:

Activiteitencentrum Dommelbergen
Arkendonk 90
4907 XP Oosterhout

Hoofdingang aan de kant van het winkelcentrum

Postadres:
postbus 4037
4900CA Oosterhout NB
Nederland