Nieuw bestuur voor de Rode Lopers!

Tijdens de ledenvergadering van afgelopen vrijdag 15 juli 2022 zijn enkele bestuursleden verwelkomd bij de Rode Lopers. Lars van Wageningen kwam terug in het bestuur na enkele jaren eerder secretaris te zijn geweest en neemt voor de komende jaren de rol van voorzitter op zich! Daarnaast heeft Rosalie van Rixtel zich kandidaat gesteld voor de rol van secretaris, waarvoor ook de hartelijke dank. Samen met zittende bestuursleden Bas, Diederik en Marijn zal dit nieuwe bestuur de komende jaren de kar willen gaan trekken om net zo succesvol te gaan worden als de scheidende bestuursleden. Harry, bedankt voor alle goede jaren die je hebt gegeven met meerdere posities in het bestuur. Jordi, bedankt voor je tomeloze inzet in het dagelijks bestuur en wij zijn je dankbaar dat je je in wil blijven zetten voor de Rode Lopers. Daarnaast bedanken we ook Daan voor zijn taken als jeugdleider.

In de komende weken zal het bestuur zich op gaan maken voor het nieuwe seizoen en het opzetten van de gewenste taken, activiteiten en rollen binnen de club. Tijdens de ledenvergadering kwamen al veel goede punten naar voren die het bestuur nader zal gaan bekijken. Dit omvat o.a. een reünieavond voor oud-leden, de mogelijkheden voor het opzetten van een lesprogramma voor ouders en/of volwassenen (niveau stap 1-2) en kijken naar goede mogelijkheden om meer volwassenen naar de club te trekken. Al met al zijn er genoeg zaken om naar uit te kijken!

De nieuwe bestuursleden zijn bereikbaar via onderstaande emailadressen:

Lars van Wageningen – Voorzitter: voorzitter@esvrodelopers.eu

Rosalie van Rixtel – Secretaris: secretaris@esvrodelopers.eu

Op naar een mooi seizoen!

Jullie nieuwe en trotse voorzitter,

Lars van Wageningen

Contact Informatie

Secretaris@esvrodelopers.eu

Speellocatie:

Activiteitencentrum Dommelbergen
Arkendonk 90
4907 XP Oosterhout

Hoofdingang aan de kant van het winkelcentrum

Postadres:
postbus 4037
4900CA Oosterhout NB
Nederland