Concept kalender 2022 2023

Goedemiddag allemaal,

nog een week te gaan tot het schaakseizoen weer van start gaat! Als bestuur kijken we uit naar het nieuwe jaar en de plannen die we willen uitvoeren. Hierbij de concept kalender die bij de vergadering op 9 september 2022 is besproken. Enkele aanpassingen zijn doorgevoerd zoals de verplaatsing van het jubileumtoernooi, de avondcompetitie is ook voorlopig toegevoegd en ook zullen er twee trainingen ingepland worden voor de senioren en oudere jeugd die hier behoefte aan hebben.

De jeugd zal op 9 september weer rustig van start gaan met een toernooi, zodat op 16 september de lessen kunnen gaan beginnen. Zoals gemeld starten de senioren met een vergadering, waarna 16 september de inloopavond en rapidschaakavond plaats vindt.

Voor het nieuwe seizoen zijn we aan het zoeken naar meer vrijwilligers voor de verschillende taken op de vrijdagavond. Heb je ideeën en wil je graag bijdragen, dan horen we dat graag!

Contact Informatie

Secretaris@esvrodelopers.eu

Speellocatie:

Activiteitencentrum Dommelbergen
Arkendonk 90
4907 XP Oosterhout

Hoofdingang aan de kant van het winkelcentrum

Postadres:
postbus 4037
4900CA Oosterhout NB
Nederland