Update kalender 2022 2023 December 2022

Goedemiddag allemaal,

Hierbij een nieuwe update van de kalender voor de komende maanden. We beginnen het nieuwe jaar met het gezellige Opa Henk Oliebollentoernooi, waarna de seniorenleden kunnen proosten op het nieuwe jaar. Aansluitend is onze blitzavond met veel korte partijen achter elkaar. Ook erg leuk en spannend voor de jongere leden!

Daarnaast zal op 13 januari de avondcompetitie ingehaald worden tegen Caissa Rijen. De vijfde ronde tegen SG KiNG is verplaatst naar begin maart. We zijn straks weer veel weken open tot de carnavalsvakantie voor lessen, competitie en een nieuwe ronde Sjors Sportief!

Geniet allemaal van de vakantie, oudjaar en de beste schaakwensen voor 2023!

Met vriendelijke schaakgroet,

Lars van Wageningen

Voorzitter ESV Rode Lopers

Contact Informatie

Secretaris@esvrodelopers.eu

Speellocatie:

Activiteitencentrum Dommelbergen
Arkendonk 90
4907 XP Oosterhout

Hoofdingang aan de kant van het winkelcentrum

Postadres:
postbus 4037
4900CA Oosterhout NB
Nederland