Aankomende jeugdschaaktoernooien in de regio

Zoals ieder jaar doen veel van onze jeugdleden mee aan verschillende schaaktoernooien. Deze variëren in sterkte en zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde schakers. Enkele leden proberen zich ook jaarlijks te plaatsen voor de Brabantse- en zelfs Nederlandse kampioenschappen.

In de komende weken staan de volgende toernooien op de agenda. Mocht je meedoen, kan je je opgeven via de secretaris of direct op de website!

Het eerste toernooi is onderdeel van de Brabant Grand Prix en met name bedoeld voor de gevorderde schakers. Deze toernooien worden gespeeld in een cyclus en de eerste staat gepland op 30 oktober bij SV Gardé in Soerendonk. Zie onderstaande link voor meer informatie en ook inschrijvingen. De eerste spelers van de Rode Lopers zijn al ingeschreven! https://www.svgarde.net/

Daarnaast zal dit jaar in de regio ook weer de Baronie Cup plaatsvinden. Deze worden gespeeld op niveau bij verschillende clubs in de regio, te beginnen bij DSC in Dongen op zondagmiddag 6 november. Dit toernooi is dus ook uitermate geschikt voor de beginnende spelers, die op zondagmiddag vanaf 14:00 spelen (13:30 aanmelden). Het is altijd leuk te spelen tegen andere gezichten, dus graag aanmelden bij de secretaris!

Een ander toernooi wat buiten de regio wordt gehouden is op zaterdag 29 oktober in Giessenburg. Dit toernooi is onderdeel van de lokale (SGS) cyclus, vergelijkbaar met onze Brabant Grand Prix. Indeling is op speelsterkte en vindt plaats van 13:00 tot 17:00. Voor meer info en inschrijven via www.giessenlinge.nl of vraag ons op de clubavond!

Contact Informatie

Secretaris@esvrodelopers.eu

Speellocatie:

Activiteitencentrum Dommelbergen
Arkendonk 90
4907 XP Oosterhout

Hoofdingang aan de kant van het winkelcentrum

Postadres:
postbus 4037
4900CA Oosterhout NB
Nederland