Het seizoen zit er op; tot 23 augustus!

Met de ALV, de prijsuitreiking en de aansluitende BBQ achter de rug, is het schaakseizoen ten einde gekomen. Gefeliciteerd aan onze nieuwe clubkampioen en -oprichter Bas Buytenhek, die hiermee een mooie triomf heeft gehaald. Is het mogelijk zijn titel volgend jaar te verdedigen, met de vele opkomende tegenstand die o.a. vanuit de jeugd doorstroomt? We gaan het zien!

In de zomer zullen we tijd gaan maken om aanpassingen door te voeren op onze website, aanpassen van functionaliteiten en het invullen van de posities binnen het bestuur en voor de vrijdagavond. We gaan er weer een mooi schaakseizoen van maken.

Op 23 augustus zal er een inloopavond zijn en speelt de jeugd de eerste rapidcompetitieavond van het seizoen. Voor meer informatie verwijs ik jullie door naar de agenda die gepubliceerd is. Een fijne vakantie gewenst en tot dan!

Contact Informatie

Secretaris@esvrodelopers.eu

Speellocatie:

Activiteitencentrum Dommelbergen
Arkendonk 90
4907 XP Oosterhout

Hoofdingang aan de kant van het winkelcentrum

Postadres:
postbus 4037
4900CA Oosterhout NB
Nederland