Laatste Coronaregels Rode Lopers (02-10-2020)

Ik ben aangesteld als Coronacoördinator bij ESV Rode Lopers. Bijgaand stuur ik je de eerste update over de maatregelen die bij Rode Lopers gelden om verspreiding van het virus tegen te gaan:

Na aanleiding van de landelijke regels van 29 sept. met betrekking tot de Coronavirus (COVID-19) uitbraak gelden vanaf vrijdag de volgende regels bij Rode Lopers:

1. Een héél dringend advies (lees: verplichting) voor leden boven de 12 jaar om een mondkapje te dragen op onze vereniging. Deze neem jezelf mee!

2. Een advies voor jeugdleden van 12 jaar en jonger om een mondkapje te dragen op onze vereniging. Deze neem je zelf mee!

3. Anders dan bij de scholen vragen wij aan (ouders van) kinderen met klachten om niet naar onze schaakvereniging te komen.

4. Iedereen die op onze vereniging aanwezig is, moet zich melden voor registratie ten behoeve van mogelijk contactonderzoek.

5. Het is niet mogelijk om als toeschouwer te blijven: Ouders uit Oosterhout brengen en halen hun kinderen, maar blijven niet op onze locatie. De 4 ouders buiten Oosterhout kunnen in de barruimte blijven wachten.

6. Het is niet mogelijk om als speler naar andere partijen te kijken. Rondlopen en hard lopen (hollen) is niet toegestaan.

7. Iedereen neemt zijn eigen materialen (een eigen pen, eigen lesboekje, eigen notatieboekje) mee naar de vereniging en naar huis. Klokken en schaakspullen zullen door de vereniging worden verstrekt.

8. De jeugd wordt gevraagd hun schaakstukken na een partij in te leveren bij Harry of Daan om de stukken te reinigen.

9. Tafels en stoelen worden niet verplaatst ivm het Coronavirusopstelling door het activiteitencentrum zelf.

10. Voor de senioren geldt dat je het activiteitencentrum na de schaakwedstrijd zo snel mogelijk moet verlaten. Chauffeurs, bijrijders en andere samenreizende groepen (bijv. ouders met kinderen die samen meespelen) die moeten wachten op een ander nog spelend lid kunnen wachten in kantineruimte totdat deze partij afgelopen is. De maximale groepsgrootte van een samenreizende groep mag echter max. 4 personen zijn.

X. Daarnaast gelden altijd de landelijke regels omtrent de COVID-19 pandemie. (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19)

Kom alsjeblieft niet schaken:

    – Als je klachten hebt

    -Je het nieuwe coronavirus hebt gehad en dit in de afgelopen 7 dagen is vastgesteld

    -Je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus hebt en dat je daar de afgelopen 10 dagen contact mee had.

    -Je in quarantaine bent omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld.

    -Je in quarantaine bent omdat je terug bent uit een coronavirus Risicogebied.

Mochten er vragen zijn dan kan je die altijd stellen. Mijn mailadres is penningmeester@esvrodelopers.eu

Met vriendelijke groet,
Jordi van Zanden

Contact Informatie

Secretaris@esvrodelopers.eu

Speellocatie:

Activiteitencentrum Dommelbergen
Arkendonk 90
4907 XP Oosterhout

Hoofdingang aan de kant van het winkelcentrum

Postadres:
postbus 4037
4900CA Oosterhout NB
Nederland