Brabants Persoonlijk Kampioenschap E categorie (Jeugd)

Hierbij informatie en de inschrijfformulieren voor het Brabants Persoonlijk Kampioenschap E categorie (Jeugd), dat op 20 februari georganiseerd wordt in Maarheeze. De meisjeskampioenschappen E categorie worden een week eerder gehouden, 13 februari te Eindhoven, zodat meisjes beide toernooien kunnen spelen (jeugd & meisjes).

 

Voor het E Jeugd Kampioenschap zijn eerder voorrondes gehouden, maar er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Dit betekent dat aanmelding voor het toernooi is opengezet, totdat deze plaatsen opgevuld zijn. Waarbij deelnemers toegelaten worden op volgorde van aanmelding. De aanmeldingen die binnenkomen nadat alle plaatsen opgevuld zijn komen op de reservelijst. Reserves worden uitgenodigd wanneer plaatsen vrijvallen.

 

De Persoonlijke Kampioenschappen E Jeugd zijn Gesloten Kampioenschappen, maar! er zijn nog enkele plaatsen vrij. Deelnemers moeten lid zijn van de NBSB en de KNSB; aanmelden met KNSB-nummer is noodzakelijk. Aanmelden uiterlijk op 18 februari 2022.

 

Er wordt gespeeld volgens het op dat moment geldende KNSB-schaakprotocol (i.v.m. Corona).

Kijk voor eventuele laatste toernooiwijzigingen op www.nbsb.nl en protocol wijzigingen op https://www.schaakbond.nl/nieuws/schaken-en-de-coronacrisis.

Contact Informatie

Secretaris@esvrodelopers.eu

Speellocatie:

Activiteitencentrum Dommelbergen
Arkendonk 90
4907 XP Oosterhout

Hoofdingang aan de kant van het winkelcentrum

Postadres:
postbus 4037
4900CA Oosterhout NB
Nederland